20 Temmuz Stadı Koşu Pisti artık TARTAN olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yürümenin bile çok zor olduğu 20 Temmuz stadında gençlerimizin spor yapması, antreman yapmasını imkansız hale gelmiştir.

2012 yılının şubat ayında Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı ile KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Güzelyurt ve Girne’ye 2 adet tartan pist yapılması kararlaştırılmıştı. O dönem Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay yaptığı yazılı açıklama ile her iki bölgede yapılması planlanan pistlerle ilgili bilgi vermişti.. Besim Erdenay basına yaptığı yazılı açıklamada; Girne 20 Temmuz Stadı Tartan Pisti’nin de proje aşamasında olduğunu ve içerisinde bulunduğumuz Aralık ayı (2012) içerisinde projesinin tamamlanmasını beklediğini, bunun akabinde de Merkezi İhale Komisyonu’na projenin gönderileceğini basın ile paylaşmıştı.

Stadın yenilenmesini çağımıza uygun hale getirilmesini istiyoruz.

Bugün Mavi imzanı bekliyor!

Mavi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «spor_dairesi@yahoo.com.tr : 20 Temmuz Stadı Koşu Pisti artık TARTAN olsun!». Mavi ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.