Askeri Liseler tekrar açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

• 15 Temmuz darbe girişiminden sonra haklı olarak Askeri Liseler kapatıldı.Fakat bu kararla mağdur olan bir çok insan var.Mezun olacağı sene Kuleli Askeri Lisesinin kapatılması sonucu mağdur olan öğrenciler var.İçimizdeki hainlerin birçoğunu temizledik ve hâlâ temizlemeye devam ediyoruz.Gerekli önlemlerin alınması taktirde Askeri Liselerin açılmasının yararlı olacağını düşünüyorum.Ve bu şekilde Asker adaylarının daha kapsamlı bir eğitimden geçmesi de sağlanacaktır.Birçoğunuz biliyorsunuz ki Asker olmak isteyenler herhangi bir liseden mezun olduktan sonra direk Askeri sınavlara girebiliyorlar.Fakat 4 yıl boyunca belki de ilgisinin olmadığı dersleri görmek zorundalar.Benim fikrim bu yönde ki Askeri Liselerin tekrar açılması halinde daha kapsamlı daha eğitimli adaylar yetişecekler.Sen de bu kampanyayı imzalayarak bize destek olabilir misin ? Teşekkürler.

Bugün Duygu imzanı bekliyor!

Duygu Karadağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sosyalmedya@tsk.tr: Askeri Liseler tekrar açılsın». Duygu ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.