SGK Mağduriyetini Giderelim Destek Verin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Herkese Merhaba;
Zaten mevcut olan koşullarda devlet hastanelerinde muayene olabilmek bile zorken SGK'nın bizleri mağdur ettiği bir konu hakkında sizlerden destek bekliyorum. Eşim 20  yıldır sigortalı olarak çalışmaktadır. Bu süreçte ailecek Eşimin sigortasından faydalanabiliyorken, yeni başladığım iş yüzünden 30 günlük prim yatması gerektiği için SGK tarafından sigortasız görünüyor ve hastanelerde ücretsiz muayene olamıyorum. Eşim halen işe devam ettiği halde bu 30 günlük süreci neden eşimin sigortasından faydalanarak geçiremiyorum? Biz neden 30 gün mağdur ediliyoruz. SGK hiç bir belge gözetmeksizin Suriyeli vatandaşları muayene ederken ben vergimi, sigortamı ödeyen bir vatandaş olarak neden mağdur ediliyorum. Eşimin sigorta hakkı neden benim elimden alınıyor? Bu süreçte ciddi sağlık problemleri yaşayan insanlar ne yapıyor!! ?Sende destek ver! Bu soruna çözüm bulalım. Yetkili biri çıkıp bizlere açıklama yapsın!!

Bugün gözde imzanı bekliyor!

gözde abay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sosyalmedya@sgk.gov.tr: SGK Mağduriyetini Giderelim Destek Verin!». gözde ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.