0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bursa İli, Osmangazi, Nilüfer ve Orhaneli İlçelerinde Güneyres firması tarafından planlanan 70 mw gücündeki 70 rüzgar tribüni bursa ilinde bulunan ve 105 milyar dolar değeri olan mermer rezervi üzerinde kurulması planlanmıştır. Bu projenin gerçekleşmesi halinde erenler bölgesinde bulunan onlarca mermer ocağı kapanacak ve bu ocaklarda çalışan 10.000 civarındaki kişi işsiz kalacaktır. Ayrıca ülkemize ait büyük bir mermer rezervi kullanılamaz hale gelecektir. Bu rezervin işlenmesi için Orhaneli ilçesinde kurulması planlanan Maden OSB projemizde tehlikeye girecektir. Bu projenin acilen yetkililer tarafından askıya alınmasını istiyoruz. Eğer sende katılıyorsan kampanyamıza imza atarak katılabilirsin.

Bugün MADSİAD imzanı bekliyor!

MADSİAD bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sosyalmedya@madsiad.org.tr: MERMER SEKTÖRÜNÜ YOK ETMEK İÇİN PLANLANAN GÜNEYRES PROJESİNİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTİYORUZ.». MADSİAD ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.