Sosyal Tesis Calisanlari Olarak Amasiz Fakatsiz TASERON ISCI KADROSU ISTIYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

#KADROİSTİYORUZ

BİZ KİMMİYİZ!
BİZ 10 BİNLERİZ!
Orduevleri,polisevleri,vilayeteveri,öğretmenevleri,üniversiteler, jandarma sosyal tesisleri, üniversite sosyal tesisleri, bakanlıklar sosyal tesisleri, misafirhaneler gibi devletin kurum kuruluşlarında döner sermayeden maas alan taşeron çalışanlarız.
Bizler devletin en üst kademelerinden en alt kademsindeki memurdan tutunda, generalinden siviline kadar, valisinden bakanına kadar genel kurmay başkanına kaymakamına emniyet müdürüne kadar hizmet veren sosyal tesis çalışanlarıyız.

Bizler güvenlik görevlisinden aşcısına, garsonundan temizlikcisine kuaförüne kadar, devletin görevlilerinin kendileri olsun aileleri ile olsun çalıştığımız tesislere gelip kendilerini güvende ve rahat hissetmelerini sağlayan emekcileriz.

Bizler emir komuta ve silsile denen zincir içinde, disiplinli devlet terbiyesini kendimize rehber edinmiş, bu zor şartlar altında yönetici olsun olmasın en ufak kusur ve hatasında, yıllar boyunca tüm kazandıklarını kaybetme risti altında olan sesi hiçbir zaman duyulmamış kimse tarafından dikkate alınmamış vatanını bayrağını devletini seven ve devetine saygısı olan taşeron işcileriz.
Bizler binlerce tesiste 10 binlerce çalışanız.
Sayımızı biz kendimiz dahi bilmiyoruz anlayın işte o kadar büyük bir kitleyizki adımızı dahi kimse ağzına alamıyor.

Bizler devletini vatanını bayrağını seven, askeri 28 ordu evi 215 askeri tesis, 780 civarı öğretmen evi, 150 civarı polis evi, 10 larca vilayet evi, yüzlerce bakanlık tesisi, 100 lerce üniversite sosyal tesisi ve daha nicelerinde 24 saat esasına göre emir komuta ve silsine diye tabir edilen disiplin altında yeri geldiğinde şamar oğlana dönen, azarlanan, hakir görülen dış kapının dış mandalı durumuna itilen iki dudak arasından çıkacak sözle iş hayatı şekillenen emekci insanlarız.
O sebepledirki bizim sektörümüz bir araya toplanamaz,
o sebepledirki bizim sektörümüz hızlı şekilde organize olamaz,
o sebepledirki korkar çekinir. Derki iki dudak arasındayız ya beni işimden atarlarsa diye düşünür.
Ama bu sefer toplu şekilde birlik içinde hareket ediyoruz. 10 binlerce kişi adına bir şeyleri ilk defa söyleyebiliyoruz. Devlet bizim farkımıza varamadı. Çünkü kitlemizin biz bile farkında değildik.
Bizler sendikal örgütlenme hakkı olan, ancak sendikaların kurumlarımıza gelip toplu sözleşme yapmasına izin verilmeyen taşeron denen yüreği kacaman insanlarız.

Bizler yetkili yetkisiz herkesin talimat verdiği vermeye kalktığı, bu düştüğümüz durumun bir çıkmaz olduğunu bildiğimiz halde ekmek davası deyip susup çalışan, üzerimize yapılan amirlerimize iletilen suçlamaları şikayetleri dahi sorgulamadan gerçekmiş gibi kabul edileceğini bilen, bu düzen böyle gelmis böyle gider denen bir sistemde yaşam mücadelesi veren insan oğlu insanlarız.

Bizler devletin tüm kademelerine hizmet veren itilmis ezilmiş dış kapının dış mandalı olduğunun bilinci olan sosyal tesis çalışanları olarak taşeron sistem denen emperyalist sistemin keskin uçunun yemek borumuz geçen boğazımızdan çekilmesini istiyoruz.

Bu teşeron sistem bizim sağlığımızı bizden almakta, haklarımızı onurumuzu ciğnemekte, bizlere üçüncü dördüncü sınıf insan muamelesi yapmaktadır.
Bizlerde 3 yıldır söz verilen, tüm taşeronlara kadro sözünün tutulmasını istiyoruz.
Biz tüm Türkiye deki sosyal tesis çalışanları olarak hakkımız olan kadromuzu istiyoruz.
Tazminatsız işten atılmalar olmasın diye, çoçuklar aileler geleceğe güvenle baksın diye, yüzler gülsün, bu eşitliksiz düzen son bulsun diye kadro istiyoruz...

. #TÜRKİYE
. #TAŞERON
. SOSYAL TESİS ÇALIŞANLARI
.

Bugün durmus imzanı bekliyor!

durmus kumcu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sosyal Tesis Calisanlari Olarak Amasiz Fakatsiz TASERON ISCI KADROSU ISTIYORUZ». durmus ve imza atan diğer 157 kişiye katıl.