SOSYAL MEDYA FENOMENİ MURAT ÖZDEMİR TUTUKLANSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ekranlarda yayınlanan bir televizyon programıyla Türkiye’de tanınan Murat Özdemir isimli vatandaş, sosyal medya hesaplarında, şiddet içerikli bir takım paylaşımlara yer vererek, tüm canlı türleri için ne kadar tehlikeli olduğunu teyit etmiştir.

Bu şahsın, topluma, sokaktaki her bir canlıya ve hane içerisinde aile yakınlarına zarar verme potansiyeline sahip ruhsal ve davranışsal bozukluklar yaşadığı aşikardır. Herhangi bir başka canlıya zarar vermeden, gözaltı halinin yanı sıra, tutuklulanmasının ve dahi  tedavi görmesinin gerektiğine inanıyor, gereken adımların vicdani duygular göz önüne alınarak, ivedilikle atılmasını talep ediyoruz.

DELİL : https://www.instagram.com/amaciolankadin/p/BrfwqG-hl-E/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ye03kll0y94m

Saygılarımızla.

Bugün Muna imzanı bekliyor!

Muna Dablan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SOSYAL MEDYA FENOMENİ MURAT ÖZDEMİR TUTUKLANSIN». Muna ve imza atan diğer 364 kişiye katıl.