Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 84 destekçiye ulaştı

Öncelikle yapılan her mesleğe en onemlisi emeğe saygı duyarak, hizmet sektörünün önde gelen alanlarindan Mağazacılık/ Perakendecilik kısacası mağazacı olmanın zorluklarından biz çalışanların, özel günlerde sosyallikten sıyrılıp sadece mesleğini icra edebilecek kadar enerjisi kalabildiğinden bahsetmek isterim. Takdir edersiniz ki özellikle bir avm' de çalışıyorsanız; ne bayramınız ne de resmi tatilleriniz yok demektir. Hafta sonu ise durmaksızın aynı tempo devam etmektedir. Bir mağazacının ortalama minimum günlük 8 saatten haftada 45 saat ayakta ve sadece görevi müşteri ile ilgilenmekle sınırlı kalmayıp, yüksek efor sarfettiğini biliyor muydunuz? Kapalı alanda kalarak ürün tozlarına maruz kalmakta cabası. Bizler mesleğimizi sabır,guleryuz ve istekle icra ederken hayatımızın tümünü insanlara adamış kişiler olarak niçin yıpranma payına sahip olmayalım? Çoğumuzun çocuğu biz görmeden büyüyor.. Özellikle biz kadın personeller olarak zamanla varis, fıtık gibi mesleki hastalıklara da yakalanmaktayız.

Buradan sizlerin araciligiyla tum yetkililere sesimizi duyurmak ve erken emeklilik için geçerli ve de yeterli gerekçelerimiz olduğunu düşünerek, en azından bu mesleğe 10 yılını vermiş tüm insanlara yıpranma payı verilmeli ve bu hak tanınmalıdır. Sizlerin anlayışınıza sığınarak desteklerinizi bekliyorum.

Saygılarımla...

Bugün meryem imzanı bekliyor!

meryem usta bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sosyal guvenlik kurumu: Mağazacılık sektöründe belli bir yılı aşmış tüm çalışanlara yıpranma payı verilmelidir.». meryem ve imza atan diğer 83 kişiye katıl.