Akciğer kanseri genç babaya yaşama şansı verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Bursa'da yaşayan Mustafa Aymergen(29) isimli genç arkadaşımız 6 ay önce akciğer kanserine yakalandığını öğrendi.Vücudu doktorlar tarafından uygulanan kemoterapiyi reddedince kanser kemiklerine ve beynine yayılım gösterdi.Doktorlarına göre tek tedavi şansı OPDİVO isimli kanser ilacının kullanılması fakat %40 başarı şansı olan bu ilacı Sosyal Güvenlik Kurumu temin edip,karşılamıyormuş.ABD'den bireysel olarak ithal edilmek istenen ilaç vergilerle birlikte aylık binlerce doları bulmaktaymış.En az 3 aylık tedavi görmesi gereken Mustafa Aymergen ne yazık ki bu ilacı karşılayacak maddi yeterliliğe sahip değil.6 aydır kanserle mücadele eden arkadaşımızın zaman geçtikçe yaşama tutunma şansı azalıyor.Aynı durumda olan ve yaşama tutunmaya çalışan yüzlerce kanser hastası insanımız adına Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sağlık Bakanlığı'ndan ve imzalarınız yardımıyla sizlerden destek bekliyoruz.Çağımızın vebası olan kanserin birgün bizlerden birinin de başına gelebileceğini unutmayalım.

Bugün Berna imzanı bekliyor!

Berna Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sosyal Güvenlik Kurumu: Akciğer kanseri genç babaya yaşama şansı verilsin.». Berna ve imza atan diğer 2.838 kişiye katıl.