Çok geç olmadan abimizin hayatını kurtaracak tedaviye maddi imkan

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Evli ve bir çocuk babası olan 29 yaşında ki Abdurrehim Erat uzun süredir lenfoma ve kalp yetmezliği ile mücadele ediyor. Yatağa bağlı olduğu için işten ayrılmak zorunda kalan Abdurrehim Erat, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yüzde yüz çalışamaz raporu aldığı halde SGK yüzde altmış'ın altında engellidir calışabilir dediği için malulen emekli olamıyor ve sosyal güvenceside bulunmuyor. Bu yüzden tedavisi yarım kaldı. Kısa süre içerisinde lenfoma tedavisi olup kalp nakli olmasi gerekmektedir. Ancak maddi imkansızliklar ve sosyal güvence olmadığı için tedavi yarım kaldı. Aile 1 yıldır SGK ya karsi hukuk mücadelesi veriyor ama sonuç alinabilmis değil. Sizler bu kampanyayi imzalayıp paylaşıp destek vererek ilgili makamların gereğini yapmasini saglayabilirsiniz.

Bugün Mehettin imzanı bekliyor!

Mehettin Hacı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sosyal Güvenlik Kurumu : Çok geç olmadan abimizin hayatını kurtaracak tedaviye maddi imkan». Mehettin ve imza atan diğer 898 kişiye katıl.