0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Her 4 saate bir kadının tecavüze uğradığı yeryüzünde bu suçun bedeli çok hafif !! Yozgat'ta zeka geriliği yaşayan bir kardeşimize neredeyse tüm köy tecavüz etti ve 17 yaşından olan biri tarafından hamile kaldı. Fatma gibi kardeşlerimizin beyanı fatklı değerlendiriliyor çünkü ilişkiyi zaten bilmiyorlar ! Aileleri de gerekli savunmayı yapamıyorlar.

Kendini bile savunamayan Fatma'ya tecavüz edenler en az 20 yıl ceza almalı.Kadına tecavüz kimbilir şu an nerde hangi kardeşimize karşı gerçekleşiyor?Engelli kadınlar daha çok korumasızlar ve tecavüz edenler için kolay ele geçiyorlar !! Ancak suçu ispat edilse dahi 7 yıla kadar hükmü olan bu ceza 1 yıla kadar inip rahatça yine tacizlerine devam ediyorlar.Buna dur demenin ve diğer kadınların hayatına etki etmenin yolu ancak VE ancak ses çıkarmakla olacaktır. Kadına tecavüz en az 20 yıldan başlamalı VE suçu hafifletilmemeli.

Korumasız bu kadınlara sahip çıkacağın belki de bu imza.

Bugün Işık imzanı bekliyor!

Işık Aktaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sosyal adalet Bakanlığı : Yozgat'taki zeka geriliği olan kadına neredeyse tüm köy tecavüz etti ve hamile kaldı». Işık ve imza atan diğer 482 kişiye katıl.