Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: sosyal çalışma bakanlığı ve 1 diğer muhatap daha

denizcilerin hakklarının tekrar gözden geçirilmesi ve geri verilmesi.

tüm dünya denizlerinde ve okyanuslarda zaman zaman olağan üstü durumlarda kalarak (okyanus ortasında fırtınalar ve ağır dalgalarla mücadele) den sonra vardığımız ülkelerdeki olumsuz davranışlar (gümrük, asker ve polis) ile verilen amansız mücadeleden sonra (bazen bu mücadelelerde tehdit dahi edilmekteyiz) ülkemizi ve bağrağımızın yurt dışında bu olumsuz koşullara rağmen elimizden geldiğince iyi bir şekilde temsil etmeye çalışmamızın ardında ülkemize geldiğimizde (6,7,8 ve ya 9 ay sonra) adeta bir olumsuzluk yaşamamız (haklarımızın biz yokken, arkamızdan, haberimiz olmadan elimizden alınması) bizleri üzmektedir ve bu da bir kul hakkıdır. haklarımızın tekrardan bu koşullar altında(bu anlatılanlar bir özettir) tekrardan gözden geçirilmesinin gerektiğini düşünüyorum ve gerekenin yapılmasını istiyorum.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • sosyal çalışma bakanlığı
  • ozan

hasan güvel bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 2 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün hasan imzanı bekliyor!

hasan güvel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sosyal çalışma bakanlığı: denizcilerin hakklarının tekrar gözden geçirilmesi ve geri verilmesi.». hasan ve imza atan diğer 1 kişiye katıl.