Sony Mobile Arızalı Ürünlerine Sahip Çıksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sony Mobile Arıza tespiti yapamayan Arvoto Teleservice Fırmasıyla çalışmamalı kendi servis ağını kurmalı.Telefon arızalarına çözüm bulamayan, kişilerinin sorunlarını dinleyip anlamaya çalışmayan Teleservice müşterilerini mağdur etmektedir. Teknik servisin eksikliğinden kaynaklı oluşan mağduriyetler SOny Mobile Tarafından kalite standartlarına uymayan şekilde müşteriye çözüm sunamamaktadır. Aldığı ürün sebebiyle müşterisini cezalandırmaktadır.

Aynı arızadan 7 defa gönderilmesine rağmen arıza tespit edilememesi bahanesiyle Tüketici Haklarındaki 4 defa aynı problemden 6  defa farklı problemden servise giden ürün değiştirmesi gerekir kanununa uymamak için sorun tespit edemediklerini düşünmeye başladım.

Kalite ile hizmet arasındaki bu büyük fark kalitenin de önüne geçerek firmayı ve markayı işe yaramaz bir hale getirmektedir.

Ürünün kaliteli olması devamı niteliğindeki servis hizmetleri ile birlikte mümkün olmaktadır.

Bugün umut imzanı bekliyor!

umut al bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SonyCustomerCare.STUR@eu.sony.com: Sony Mobile Arızalı Ürünlerine Sahip Çıksın». umut ve imza atan diğer 144 kişiye katıl.