Petition update

DEĞİŞİM CİHAZI GELDİ

N A
Diyarbakır, Turkey

Feb 17, 2016 — Değerli arkadaşlar 16.02.2016 tarihinde 70 gün aradan sonra değişim cihazı elime geçti gelen cihazda herhangi bir sıkıntı yok hem ön hem arka kamera gayet iyi kendine kendine kapanma sorunu falan da yok ama ben 11.01.2016'da tüketici hakem heyetine cihaz iadesi için başvurmuştum ve iade kararı çıkar çıkmaz bu cihazı iade edeceğim iade kararı başvurduğum yere sorduğumda 3 ay içerisinde sonuçlanır demişlerdi 11.04.2016'da lehime sonuçlanırsa ki 20 günlük yasal iş süresi aşıldığı için lehime sonuçlanacağı kesin cihazı iade edeceğim ve cihaz iade kararı verilip elime geçene kadar yeni gelen değişim cihazını kullanacağım bilgilerinize sunarım.

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.