Sony Turkiye Kvk Teknik Servislerini Geri Ceksin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ankara Kentpark Avm icerisinde bulunan mediamarkt magazasindan 12.02.2016 tarihinde Sony Xperia M5 Gold marka cep telefonu urununuzu satin aldim.Aldim alali urunden zaten hic memnun kalmadim.Yazilimsal olabilir bole hatalar zamanla duzelir umuduyla hep bekledim.Son zamanlarda isinma,donma,kasma,batarya performansi ve ayrica ekranin alt kismina dogru ayni yerde siyah temada kirmizi,beyaz temada beyaz nokta belirtisi olustu.İsim geregi cok sik telefon kullanimini sagliyorum.Bu nedenle asiri isinmadan dolayi urunun arka kapagi yerinden cikip yere dusmek suretiyle kirima ugradi.Telefon kulagimda kalakaldim.Urunu almis oldugum yere 05.09.2017 tarihinde urundeki meydana gelen sorunlari anlatarak musteri temsilciligine ilgili birime teslim ettim.Acilen urun degisimi veya iade talep ediyorum.Onarim vs kabul etmiyorum.Suanda magdurum gereginin yapilip ivedilikle tarafima bilgi verilmesini talep ediyorum.
Onarim is emri no:.....

Kvk servis mail cevabi

Sorununuzla ilgili olarak, öncelikle telefonunuz ile ilgili yaşadığınız problemler için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sizi bilgilendirmek isteriz ki, ...... IMEI numaralı Sony Xperia™ M5 model telefonunuz, KVK yetkili teknik servisimizde, 07/09/2017 kayıt altına alınmıştır. Yetkili teknik servisimizce "Yetkisiz Müdahale Pil yan sanayii" açıklamasıyla telefonunuzda yetkisiz müdahale tespit edilmiştir. Yetkili teknik servislerimiz, problemli cihazlarımızı görebildikleri ve analiz edebildikleri için, vermiş oldukları kararlar nihai kararlardır. Yetkili teknik servisimiz işlemlerinizi ücretlendirmiştir. Ücret kabulü halinde, telefonunuzun desteği için yetkili teknik servislerimize başvurabilirsiniz. Telefonunuzun yetkili teknik servis işlemleri hakkında detaylı bilgi alabilmeniz için, servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefonunuzun Sınırlı Garanti Şartnamesinin 5. Koşulunda belirtildiği gibi “ ...bu garanti, Ürüne Sony Mobile yetkilisi olmayan bir kişi tarafından yapılan , yükleme, modifikasyon, tamir veya Ürünün Sony Mobile yetkilisi olmayan bir kişi tarafından açılması halinde ortaya çıkabilecek Ürün hasarlarını kapsamamaktadır.”

Ayrıca size Sınırlı Garanti Şartnamemizin 3. koşulunu hatırlatmak isteriz ki "...Bu Garanti, ürünün normal eskime ve yıpranma, yanlış kullanım, Sony Mobile'ın ürünün kullanımı ve bakımı ile ilgili talimatlarına aykırı kullanımını kapsayarak ama bunlarla sınırlı kalmayarak normal ve alışılmışın dışındaki kullanım nedeniyle çalışmama durumunu kapsamaz. Ayrıca bu garanti, kazalar, yazılım ve donanım değiştirmeleri veya ayarlamaları, doğal afetler ve sıvıların neden olduğu hasarlar nedeniyle çalışmama durumunu da kapsamaz..."

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 7 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,
Mustafa Gurbuz

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri

www.sonymobile.com
email: questions.tr@support.sonymobile.com
telefon: +90 212 473 77 77

Arkadaslar sizlerde bole sorunla karsilasabilirsiniz.Lutfen destek saglayalim.

Bugün Serdar imzanı bekliyor!

Serdar Senol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sony: Turkiye Kvk Teknik Servislerini Geri Ceksin.». Serdar ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.