Xperia M5'e Android 7 Nouget Güncellemesi Gelsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sony Xperia M5, Kasım 2016'da piyasaya çıkmış süper orta sınıf bir akıllı telefondur.Henüz ilk yılını yeni doldurmuşken ve sahip olduğu donanım konfigürasyonu açısından yeni gelecek olan yazılım güncellemelerini rahatlıkla çalıştırabilecekken Sony Mobile tarafından yeni Android 7 sürümünün Xperia M5'e sunulmayacağı "güncelleme alacak modeller listesinde" belirtildiği üzere anlaşılmıştır.Fakat Xperia M5 bu yeni yazılım güncellemesini alabilecek seviyededir.Lakin Sony Mobile, nedense henüz 1. yılını yeni doldurmuş bu modele güncelleme desteğini kesmeyi düşünmesi kabul edilebilir bir davranış değildir ve bizzat kendi ürününe ve bu ürünü kullanan müşterilerine yapılan ciddi bir vefasızlık ve yanlıştır.Dileğimiz o'dur ki Sony Mobile Xperia M5'e en yeni Android güncellemesini vermeye devam eder.

Xperia M5 sahibi olsun veya olmasın tüm Sony kullanıcısı ve hayranlarından bu kampanyaya destek vermelerini umuyor ve kampanyamızın başarıya ulaşacağı günü büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Saygılarımla...

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Başol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sony Mobile: Xperia M5'e Android 7 Nouget Güncellemesi Gelsin!». Murat ve imza atan diğer 363 kişiye katıl.