Kampanya Kapatıldı

Sony artık sorumluluk almalı.

Bu kampanya 98 destekçi ulaştı

Sony Xperia XA ve XA Ultra cihazlarda var olan Sinyal ve şebeke problemi, dokunmatik ekran ile ilgili problemler, ekran sararması, parazit sesler gibi pek çok sorun sebebiyle Sony Mobile firmasının sorumluluk alıp kullanıcıların mağduriyetini giderecek bir çözüm bulması gerekiyor. Tüm Xperia  XA ve XA Ultra kullanıcılarının ortak problemi olan şebeke ve sinyal probleminin Sony tarafından yayınlanacak bir güncelleme ile ortadan kalkacağı Sony tarafından iddia edildi. Ancak her iki model cihaz için de yayınlanan  güncellemeler  bir işe yaramamış bulunmaktadır. Bu sebeple Sony kullanıcıları olarak Sony firmasının bu cihazları kullanan müşterilerine özel bir prosedür uygulayıp mümkün olan en kısa zamanda ve en az mağduriyetle cihazları kullanıcılardan geri alıp kullanımına farklı bir modelde cihaz sunması gerektiğini düşünüyoruz.

Bugün Barış imzanı bekliyor!

Barış Biltekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sony, Eurasia, Sony Mobile TR, : Sony artık sorumluluk almalı.». Barış ve imza atan diğer 97 kişiye katıl.