Mersin Akdeniz ilçe milli eğitim müdürü Adem Şimşek istifa!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi’ndeki Kazanlı İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları sırasında 3. sınıf öğrencisi kız çocuklarının gösterisi kıyafetleri gerekçe gösterilerek yarıda kesildi ve çocuklar sahneden çıkarıldı... 1 aydır hazırlandıkları gösteri yarım kalması üzerine çocuklar gözyaşı döktü. Gösteriyi izleyen Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, gazetelere yaptığı açıklamada, “O yaşta çocuklara uygun elbiseler değildi. Çocukların kıyafeti eğitim ortamına uygun değildi”diyerek  eğitimin nekadar gericileştirdiğini birkez daha göstermiş oldu.Gericileştirilmeye çalışılan egitimin bir temsilcisi olan Adem Şimsek hakkında soruşturma açılmasıni ve derhal görevinden alınmasını istiyorum.

Bugün soner imzanı bekliyor!

soner temur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Soner temur: Mersin Akdeniz ilçe milli eğitim müdürü Adem Şimşek istifa!». soner ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.