Sonat ilik bekliyor...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sonat Emre Özcan

14 yaşında,daha hayatının baharında güzel bir çocuk ve 2 ay içinde uygun donör bulunmazsa hayatını kaybedebilir... Antalya lara medikalpark hastanesinde yatıyor.

Sonat gibi milyonlarca çocuk ilik bekliyor,onlar yaşamak istiyor.. Sonat'ın bir de harika bir annesi var, oğlu için herşeyi yapabilen,arayan bir anne...

Onun ricası oğlunun tekrar hayata sıkı sıkı tutunması okula gidebilmesi, sizler de en yakınınızdaki kızılay merkezine gidip Sonat ve daha bir çok çocuk için kan verebilirsiniz..

Sonat'ın doktoru donör olmaktan korkanlar için de bir yazısı var. "Narkoz yok,ameliyat yok sadece trombosit verir gibi kan verecekler, evet yan etkileri olacak donörler kendini grip zannedecekler fakat sadece zannedecekler grip olmayacaklar, ve en alt sınır 18 yaş,dinç olması daha etkili olur, 50-60 yaş arası kişiler veremezler" diyor doktoru.

En önemlisi inanmak, ve ben Sonat'a inanıyorum. Sizlere de.....

Bugün Ece imzanı bekliyor!

Ece Karaarslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sonat ilik bekliyor...». Ece ve imza atan diğer 442 kişiye katıl.