Kampanya Kapatıldı

Sokak Köpeklerinden "PatiKap"ın

Bu kampanya 310 destekçiye ulaştı

Sokak köpekleri bizim en sadık dostlarımızdır! Eğer onlara iyi davranılır ve güven verilirse insanlara karşı daha olumlu iç güdülere sahip olurlar ve onlarla kaynaşırlar. Aradaki bu pozitif etkileşim sonucunda hayvanlar daha az saldırgan olurlar ve çevrelerindeki insanları korurlar. Aynı şekilde mahallemizde beslediğimiz, başını okşadığımız bir köpeğin zamanla bize alıştığını ve bizim peşimizden gezdiğini de gözlemleriz.

Köpekler, özellikle de 14 haftadan daha küçükken sosyalleşmemiş veya kötü muamele görmüş olanlar, yabancılardan korkabilirler. Böyle bir köpeğe fazla yaklaşmak bir saldırıya yol açabilir. Aynı şekilde, köpek yaralanmış ve acı içinde ise dokunulduğunda ısırabilir.

"Patikap" onların bu problemleriyle ilgilenmenin en kolay yoludur. Telefonunuz GPS'ini açarak uygulama aracılığıyla yakınınızdaki köpekleri görebilir, onları besleyebilir, sorunlarını uzmanlara bildirebilirsiniz!

Bugün Robistim Robot Takımı imzanı bekliyor!

Robistim Robot Takımı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak Köpeklerinden "PatiKap"ın». Robistim Robot Takımı ve imza atan diğer 309 kişiye katıl.