Sokak hayvanlarına yemek ve su kabı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kötü, pis hayvan yoktur, bakımsız hayvan vardır. Bu mama kaplarının yerleştirilmesiyle eminim ki vicdan sahibi halkımız bu mama kaplarını boş bırakmayacaklardır. Bununla birlikte hasta hayvanlar fark edilip tedavi edilebilecektir. Sokakta çöpleri karıştıran hayvanlar görüp yol değiştirmek yerine bakımlı ve karnı tok hayvanlarla aynı ortamda yaşayabilir ve hatta onları  kendi hayvanımız belleyip sevebiliriz.

Bunun neticeleri olarak sokakta bakımsız hayvanlar yerine bakımlı ve karnı tok sevecen hayvanlar ile birlikte oluruz. Sokaklarda gece yarılarında çöpleri karıştıran hayvanlar görmez, çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılayabiliriz. Birlikte yaşar, birlikte bir şehrin bütünü oluruz.

Bu düşünceler çerçevesinde, bu projenin şehrimize ve gelecek neslimize fayda sağlayacağı düşüncesindeyim.

Örnek vermek gerekirse bu projeler İzmir ve Antalya'da faaliyete geçirilmiş projelerdir.

Bugün Yaşar imzanı bekliyor!

Yaşar Altıntaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak hayvanlarına yemek ve su kabı». Yaşar ve imza atan diğer 311 kişiye katıl.