Sokak hayvanlarına bedava mama dağıtılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba arkadaşlar hepimizin de bildiği gibi bu dünya sadece biz insanlara ait değil, bu dünya hayvanlara da ait. Bu dünya hepimizin! Sokakta milyonlarca aç, susuz sokak hayvanları var. Kendi elimizden geldiğince onları beslemeye çalışıyoruz ama yetersiz kalıyor maalesef! Çoğu zaman yanlış beslenme sonucu hayvanlar hasta olabiliyorlar. Onlara iyilik yapıyoruz zannedip çiğ sosis salam vs verenler oluyor ve bu çiğ sosis salam hayvanları parazit hastası yapıyor. Bu daha küçük bir örnek. Bunların önüne geçmek ve hayvanlarımızı sağlıklı beslemek için bir önerim var!

Her belediye kendi ilçelerinin belirli yerlerine su ve mama takviyesi yapsın. ÜCRETSİZ olarak! Küçük dostlarımızı yalnız bırakmayalım. Siz de bu kampanyayı imzalayarak bize destek olun. BU DÜNYA HEPİMİZİN!

Bugün Sokak hayvanları imzanı bekliyor!

Sokak hayvanları Destekçisi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak hayvanlarına bedava mama dağıtılsın». Sokak hayvanları ve imza atan diğer 379 kişiye katıl.