Azerbaycan'da sokak hayvanları sahipsiz değil!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sokakta Yaradanın sessiz şahitleri insanlığın bütün duyarsızlığını ve zorbalığını görüyor ve yaşıyor. Gördüğüm en sağlıklı hayvanın dahi gözünde yaş var ve diğerleri de kimisi ağzında kimisi kulağında , gözünde, tüyünde, .... hastalıkla boğuşuyor. Biri ikisi falan değil hepsi için devlet desteği şart!!! Pek çok hayvansever evinde ya da sokağında elinden geldiğince bakıyor fakat yeterli değil. hepsine yetişebilmek de bir hayli külfetli. Sokak hayvanlarına ev hayvanı olmamak kaydıyla veterinerlik hizmeti verilmesi ve bunu devletin karşılaması gerekiyor! çevreyi önce hayvanların hastalıklarından temizlemek lazım. onları seven çocuklarımızı da korumanın tek yolu bu! toplayıp katletmekten ziyade bu masumları çevremize sağlıklı kazandırabilirsek sağduyulu bir nesil yetiştirebilmemiz için onlar da bize yardım edecektir; eminim!!!

Bugün ezgi imzanı bekliyor!

ezgi yıldırım okutan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sokak hayvanları sahipsiz değil!!!». ezgi ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.