Kampanyanın muhatabı: BELEDİYELER

Sokak Hayvanları için Yuvalar Zorunlu Olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 50.000.

Son zamanlarda bir çoğumuzun hassas olduğu konulardan biri sokakta hayvanların donarak ölmesi sanırım. İnsanlarımız bu konuda duyarlılık kazanıyor dediğim bir dönemde bu konunun 'sebep olduğu' saldırılar yapılmaya, cinayetler işlenmeye başlandı. Vatandaşların çaba gösterip yaptığı yuvalara tahammülü olmayan insanlar türemeye başladı.

Bu kampanyayı baslatmamda ki son nokta patileri havada yalvarır gözlerle donan meleği görmem oldu. Ben insanlığımdan utandım.

Bu yuvalar yasal olmalı. Çünkü, hayvanların donmasına göz yummayı geçiyorum; onları düşünen insanlara dahi tahammülü olmayan insanları durduracak kanuni bir güç olmalıdır. Yetkililerin hayvan haklarıyla ilgili ciddi düzenlemeler yapması gerekmektedir. Umarım elinden bir şey gelecek olan herkes elinden geleni yapar. Lütfen, sevmeyi ve saygı duymayı öğrenelim.

Teşekkürler..

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • BELEDİYELER

Royem Deniz Gürsel bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 37.421 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Emine imzanı bekliyor!

Emine Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sokak Hayvanları için Yuvalar Zorunlu Olsun!». Emine ve imza atan diğer 37.420 kişiye katıl.