Sokak Hayvanları için Yuvalar Zorunlu Olsun!

Son zamanlarda bir çoğumuzun hassas olduğu konulardan biri sokakta hayvanların donarak ölmesi sanırım. İnsanlarımız bu konuda duyarlılık kazanıyor dediğim bir dönemde bu konunun 'sebep olduğu' saldırılar yapılmaya, cinayetler işlenmeye başlandı. Vatandaşların çaba gösterip yaptığı yuvalara tahammülü olmayan insanlar türemeye başladı.

Bu kampanyayı baslatmamda ki son nokta patileri havada yalvarır gözlerle donan meleği görmem oldu. Ben insanlığımdan utandım.

Bu yuvalar yasal olmalı. Çünkü, hayvanların donmasına göz yummayı geçiyorum; onları düşünen insanlara dahi tahammülü olmayan insanları durduracak kanuni bir güç olmalıdır. Yetkililerin hayvan haklarıyla ilgili ciddi düzenlemeler yapması gerekmektedir. Umarım elinden bir şey gelecek olan herkes elinden geleni yapar. Lütfen, sevmeyi ve saygı duymayı öğrenelim.

Teşekkürler..

This petition will be delivered to:
  • BELEDİYELER

Royem Deniz Gürsel started this petition with a single signature, and now has 36,832 supporters. Start a petition today to change something you care about.