50 BİNDEN FAZLA MEZUNU OLAN BU BÖLÜMÜ DUYUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İSTİHDAM YOKSA BU BÖLÜM NEDEN VAR

3049 Nitelik Kodu 3050 ile değişen  Ön Lisans Sağlık Kurumları İşletmeciliği mezunuyuz. Bölümün adı Sağlık Yönetimi olarak değiştirilmiş ve nitelik kodu 3050 olmuştur . Bölümümüz 49 üniversitede eğitim vermekte olup 60 binden fazla mezunu bulunmaktadır. Bölümümüze YÖK tarafından 10.10.2012 tarihinde ‘SAĞLIK TEKNİKERLİĞİ’ unvanı verilmiştir. Yıllardır tek kadro hakkı verilmeyen Ön Lisans Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünün mağduriyetini siz ilgili Bakanlığımıza bildirdiğimizde dilekçelerimize gelen yanıtta meslek tanımımızın olmadığı ve Sağlık Teknikerliği unvanının biz mezunlara ait olmadığı bilgisi verildi. Fakat YÖK’e yolladığımız dilekçelerin cevabında ise bu unvanın Ön Lisans Sağlık Kurumları İşletmeciliği mezunlarına ait olduğu 09.03.2015 tarihli 75850160- 303.01.01\12927 sayılı belgede belirtilmiştir. Bu belgenin incelenmesini ve bölümümüzün artık KPSS tercih klavuzunda yer almasını yıllardır devam eden mağduriyetimizin son bulmasını istiyoruz.
Gereğini arz ederiz. Saygılarımızla…

Bugün funda imzanı bekliyor!

funda kocaman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SN FAHRETTİN KOCA : 50 BİNDEN FAZLA MEZUNU OLAN BU BÖLÜMÜ YOK SAYMAYIN ARTIK». funda ve imza atan diğer 1.271 kişiye katıl.