Sn. Deniz Baykal, sizden bekliyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sn.Deniz Baykal; uzun yıllar Türk siyasi hayatında ve CHP kadrolarında en üst görevlerde özveri ile yüksek hizmetlerde bulundunuz. Başta temsil ettiğiniz İliniz olmak üzere hem CHP seçmenleri hem de parti kadroları en zor günlerde bile her zaman üstlendiğiniz misyonu destekledi ve yanınızda bulundu. Geçirdiğiniz talihsiz rahatsızlığınızı mücadeleci kişilik yapınızın da desteği ile çok şükür ki atlatmış olduğunuzu ve tekrar siyasi hayata geri döndüğünüzü görmek mutluluk vericidir. CHP genel merkezi ve örgütleri sizi önümüzdeki çok kritik seçimde tekrar mevcut yerinizden aday göstererek şahsınıza olan vefa borcunu bir kez daha göstermiş bulunmaktadır. Seçime girdiğiniz takdirde seçmenleriniz de aynı vefa ile davranacaktır. Ancak ulaştığınız başarılar ve hayat tecrübelerinizle şu andan itibaren çok kuvvetli mesajlar verebilecek, siyaseten hizmet edebilecek durumdasınız. Şimdi sıra sizde! Adaylıktan feragat ederek mecliste aktif siyasette yeni kişilerin önünü açmak, en yaşlı aday olarak yerinizi en genç adaylara devretme fedakarlığında bulunmak belki de verilebilecek en büyük mesaj ve moral kaynağı olacaktır. Önümüzdeki çok kritik dönemde seçim sürecinde ateşleyici etkilerin yaratılması ve mecliste dinamik bir yapının oluşması için göstereceğiniz feraset emin olun Türk siyasi hayatında belki de milletvekili olarak göstereceğiniz hizmetlerden çok daha büyük harflerle yazılacaktır. Göstereceğiniz siyasi olgunluk, verdiğiniz demokrasi mücadelesinin göstergesi olacaktır. Seçmenler olarak beklentimiz; gençlere, geleceğe, dinamizm ve çalışmaya yol açmanızdır. Bu vesile ile bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletir, saygılarımı sunarım.

Bugün ALPER imzanı bekliyor!

ALPER Arman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sn. Deniz Baykal, sizden bekliyoruz!». ALPER ve imza atan diğer 336 kişiye katıl.