Başarı

Küçüksu Mesiresi'ne Özgürlük! Marmara Üniv. Rektörü Zafer Gül'ü istemiyoruz..

Bu kampanya 160 destekçi ile değişim yarattı!

İBB tarafından hazırlanan “Küçüksu Koruma ve Çevre Düzenleme Projesi” İstanbul 2 Numaralı Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu tarafından Eylül 2013 tarihinde onaylandı. Hayata geçirilebilmesi için sadece Marmara Üniversitesi'nin oluru gerekiyor.

Halkımız 40 yılı aşkın bir süredir Küçüksu Mesiresi'nin ihya edilerek yeniden halk yaşamına kazandırılmasını bekliyor. Marmara Üniversitesi ise, kamudan hiçbir bedel ödemeden devraldığı ve tapuda "Çayır" olarak görünen parseller için İBB Başkanı Sn. Kadir Topbaş'ın ifadesi ile "ciddi bedeller" talep etmektedir.

Daha öncede Tarihi Mesire'yi tahrip edip, moloz ve mıcır doldurarak ruhsatsız otoparka çeviren Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül'ü o koltukta tekrar görmek istemiyoruz.

6 rektör adayını 3'e indirecek olan YÖK Başkanlığı'na ve nihayetinde 3 aday arasında yeni rektörü seçecek olan Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah Gül'e sesleniyoruz ; 3 asırlık Tarihi Küçüksu Mesiresi'ni yeniden halkımıza kazandıracak yeni bir rektör istiyoruz.

Bugün Selçuk imzanı bekliyor!

Selçuk Yılmazer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sn. Abdullah GÜL: Küçüksu Mesiresi'ne Özgürlük! Marmara Üniv. Rektörü Zafer Gül'ü istemiyoruz..». Selçuk ve imza atan diğer 159 kişiye katıl.