اعتراض به شکنجه و کشتار سگ‌ها و حیوانات دیگر در دانشکدهٔ دامپزشکی کرج

0 have signed. Let’s get to 500!

حضور ریاست و معاونین محترم دانشکدهٔ دامپزشکی کرج،

انتشار اخبار و فیلمی غم‌انگیز مبنی بر آزار و شکنجهٔ حیوانات در دانشکدهٔ دامپزشکی نظرآباد کرج به منظور آزمایش و «آموزش» باعث تاسف و خشم تعداد زیادی از دوستداران و طرفداران حقوق حیوانات در ایران شده است.

زنده‌شکافی حیوانات یا آزمایش روی حیوانات به منظور آموزش در بسیاری از کشورهای پیشرفته کاملاً مردود و غیر اخلاقی محسوب می‌شود. در برخی از کشورها مانند انگلستان آزمایش روی حیوانات و زنده‌شکافی آنها به منظور آموزش از سال‌ها پیش به دلایل اخلاقی ممنوع بوده است و حتی در کشورهایی مثل آمریکا و کانادا که (هنوز) این کار قانوناً ممنوع نیست، امروزه کمتر دانشگاه پزشکی یا دامپزشکی از این روش غیر اخلاقی برای آموزش استفاده می‌کند و همان تعداد انگشت‌شمار هم در حال تغییر خط مشی و شیوه‌های آموزشی خود هستند.

امروزه روش‌های بسیار موثرتری برای آموزش وجود دارد: شبیه‌سازی کامپیوتری، استفاده از مدل‌ها، همراهی با اساتید در اتاق‌های عمل و غیره و هیچ دلیل منطقی برای استفاده از حیوانات زنده به منظور آموزش وجود ندارد.

لطفاً روش آزمایش روی حیوانات را با روش‌های انسانی آموزش جایگزین کنید. اولین چیزی که یک پزشک و دامپزشک باید بیاموزد احترام به جان و حقوق موجودات است. لطفاً تخصص و اخلاق را در یک جهت قرار دهید.

با احترام

Today: Talin is counting on you

Talin Sahakian needs your help with “smohitmafi@yahoo.com: اعتراض به شکنجه و کشتار سگ‌ها و حیوانات دیگر در دانشکدهٔ دامپزشکی کرج”. Join Talin and 331 supporters today.