SMMM STAJ BAŞLATMA SINAVI İZMİR İLİNDE DE YAPILSIN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

SMMM Staj başlatma sınavına giren ve girmeye devam eden geleceğin meslek mensubu adayları , S.M.M.M  Staj başlatma sınavının sadece Ankara ve İstanbul da yapılması nedeniyle Sınava katılanlar maddi ve manevi pek çok sıkıntı ile karşılaşmaktadır. Sınavı kaçırma korkusu nedeniyle öncesinde orada olması gerektiği için sınav parası haricinde yol parası konaklama  için harcamalarda ilave olmaktadır.

Yine sınavın şehir dışında olması nedeniyle çalışıyor ise ki çoğunluk  çalışmakta ve ilave izin konusunda da işvereni ile sürekli olarak karşı karşıya gelmektedir. Bahsettiğimiz ve buna benzer pek çok sorunlar nedeni ile eziyet yaşanmaktadır.

Staj başlatma sınavının İzmir ilinde yapılması sadece İzmir ‘i değil Ege Bölgesi ni de hatta İstanbul ve Ankara’ yı da rahatlatacaktır.

Sınavlar İzmir ilinde de yapılmalıdır.

Bugün İzmir Kadın Muhasebeciler Derneği imzanı bekliyor!

İzmir Kadın Muhasebeciler Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SMMM STAJ BAŞLATMA SINAVI İZMİR İLİNDE DE YAPILSIN.». İzmir Kadın Muhasebeciler Derneği ve imza atan diğer 143 kişiye katıl.