Petition Closed

Peticija za osnivanje dječjeg vrtića u vlasništvu općine Klinča Sela

This petition had 45 supporters


Peticija za izgradnju općinskog dječjeg vrtića.

Potaknuti sve češćim pričama o problemu dječjih vrtića u općini Klinča Sela, odlučili smo se pokrenuti peticiju za izgradnju općinskog dječjeg vrtića. Naime, u općini imamo dva vrtića koji nisu niti adekvatni niti povoljni za naše građane, a općinske subvenicije za vrtiće nisu male, ali ni dovoljne.
Roditelji naših općinskih mališana masovno mijenjaju adresu stanovanja da bi im najdraži išli u kvalitetnije, a daleko jeftinije dječje vrtiće van naše općine.
Općinska vlast nije imala niti sluha, niti volje, a niti interesa slušati naše mještane u proteklih osam godina koji su konstantno ukazivali na ovaj problem.
Ovaj problem za sobom povlači nekoliko velikih problema, a to su loša dosadašnja natalitetna politika u našoj općini, konstantan pad broja stanovnika u općini te raseljavanje mladih koji su ovakvom lošom politikom primorani tražiti sreću za svoju djecu i sebe u drugim općinama, a na žalost i drugim državama.
Slobodna Hrvatska prvi put izlazi u našoj općini na lokalne izbore i kao i u svakoj utrci rezultat je nepredvidiv. Imajući to na umu ovu peticiju ne radimo da bi  sebe promovirali već da bez obzira na ishod ove kampanje postavimo pitanje vrtića i ostavimo na zadatak sljedećoj vlasti da se pobrine da se izgradi vrtić i u našoj općini, te ovdje poboljša i olakša život mladima i najmlađima.
Naša kampanja je skromna, nemamo previše novca za uložiti u kampanju, ali imamo puno prijatelja, aktivista i ljudi velikog srca koji će nam pomoći promovirat ideju od vrata do vrata. Svi koji nas žele podržati kao volonteri u ovoj akciji skupljanja potpisa neka nam se jave na mail info@slobodnahrvatska.hr.
Sa online peticijom krećemo već danas, a sa sakupljanjem potpisa već u petak 21.4.Today: Slobodna Hrvatska is counting on you

Slobodna Hrvatska needs your help with “Slobodna Hrvatska: Peticija za osnivanje dječjeg vrtića u vlasništvu općine Klinča Sela”. Join Slobodna Hrvatska and 44 supporters today.