Avalik petitsioon Sky Mediale Alari Kivisaare raadioeetrist eemaldamise kohta

Lumehelbeke :(

Armands Jansons
Aug 1, 2020
Aitäh Katrina Raiend, et oma sõnavõtuga meie silmad avasid.Tänu sinule teame, et Alari Kivisaare näol on tegemist suursuguse rassistiga ja gayde vastasega.Allkirjastan ka petentsiooni, et sinu eesmärgile Alari Kivisaar raadiost eemaldada teoks saaks.

Armands Jansons
Aug 1, 2020
Aitäh Katrina Raiend, et oma sõnavõtuga meie silmad avasid.Tänu sinule teame, et Alari Kivisaare näol on tegemist suursuguse rassistiga ja gayde vastasega.Allkirjastan ka petentsiooni, et sinu eesmärk Alari Kivisaar raadiost eemaldada saaks teoks.

Lisbeth Jurman
Jun 14, 2020
Kivisaar ei peaks olema raadiohääl, kuna ta õhutab rassismi ja on solvava jutuga.

Teele Buschman
Jun 14, 2020
On aeg saada aru, et sinu sõnadel on võimu ja nii suure kuulajaskonnaga inimene ei tohiks saada seda võimu ära kasutada, et levitada rassismi ja vägistamise üle niimoodi nalja teha. See ei ole okei. Süda läheb pahaks. Palgake keegi, keda kuulates inimesed midagi õpivad, keegi, kes tooks tõelist väärtust ja avardaks inimeste mõttemaailma. Eemaldage inimesed, kes on ilmselgelt ebapädevad. Juba aastaid oleme kuulanud sellist mõttetut iba, on aeg aegadega kaasa liikuda.

Armin Ahlberg
Jun 12, 2020
Alari on rassist kes ei vääri platvormi kus levitada oma idiootsust.

Alar Tohvelmann
Jun 10, 2020
Toetan Kivisaart

Indrek Karro
Jun 9, 2020
Huumorit ja head nalja saab teha ka teisi halvustamata. Ka kaassaatejuhtide suhtes on kohati tajuda üleolekut ja ülbust ning aastaid kuuldud eneseimetlus ja oma maailmavaate jõuline pealesurumine on pannud kanalit vahetama üha tihemini.

Kersti Kivirüüt
Jun 9, 2020
Kirjutan alla vastupetitsiooni loomisest mõjutatuna, et näidata solidaarsust siinsele seltskonnale.

Milvi Oja
Jun 8, 2020
Mina ei toeta Alari Kivisaare raadioeetrist eemaldamist!