0 have signed. Let’s get to 100!

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση – πρόκληση προς όλες τις μηχανές αναζήτησης & σύγκρισης τιμών (Skroutz.gr, Bestprice.gr κλπ) για την ακόμη καλύτερη λειτουργία και τον υγιή ανταγωνισμό του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου:

• Στον κατάλογο των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων να εμφανίζουν τα πλήρη εταιρικά στοιχεία (Επωνυμία, ΑΦΜ, ΓΕΜΗ, Υπεύθυνος Εταιρίας, Τηλ. και διεύθυνση) για το κάθε eshop domain που φιλοξενούν και προτείνουν στους καταναλωτές. Με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο ο καταναλωτής θα γνωρίζει την μορφή και την επωνυμία της κάθε υποψήφιας επιχείρησης.
  • Τα ίδια στοιχεία να είναι αναρτημένα στο About…για την εταιρία του κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος ως απαραίτητη προυπόθεση για συμμετοχή στις πλατφόρμες αναζήτησης. Τα στοιχεία αυτά είναι υποχρεωτικά από τον Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το ηλεκτρονικό εμπόριο ΦΕΚ.996 (3/2017) και το Προεδρικό Διάταγμα 113/ΦΕΚ116 (2003)
  • Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί αλλαγή στα εταιρικά στοιχεία με μετατροπές-μεταβολές χωρίς να αλλάζει το Domain Name του eshop, να πρέπει σε βάθος 5 έτων να εμφανίζονται αυτές οι αλλαγές στα ίδια σημεία. Για να μπορεί μελλοντικά να υφίσταται και υποστήριξης after sales και τήρηση των μορφών εγγύησης των ειδών που πωλούνται.
  • Ειδική ενότητα μέσα στις μηχανές αναζήτησης απευθείας διασυνδεδεμένη με την ΓΓΠΣ για να μπορούν οι καταναλωτές ανα πάσα στιγμή να ελέγχουν την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο που έχουν λάβει από ταμειακή ή ΕΑΦΔΣΣ (Φορολογικό Μηχανισμό).

Today: ComputersGR is counting on you

ComputersGR ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ needs your help with “Skroutz.gr BestPrice.gr: Θέλουμε οι μηχανές σύγκρισης τιμών να ελέγχουν αυστηρότερα τα ηλεκτρονικά καταστήματα”. Join ComputersGR and 17 supporters today.