Skolyozdan acı çeken Engelli Özkan'a yardım elleriniz uzatın lütfen.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Skolyozdan acılar çeken ve hastanelere kaldırılan aynı zamanda engelli bir hasta olan masum Özkan'a lütfen yardım ellerinizi uzatınız. Özkan'ın Skolyoz hastalığından kurtulması için ameliyat olması gerekiyor. Ailesi maddi durumları elvermediğinden oğlunu ameliyat ettiremiyor. Ameliyat için gereken maddi güce sahip değiller. Aynı zamanda her doktor da oğullarını ameliyat edemiyormuş. Durum kötü lütfen bu çaresiz aileye yardım elinizi uzatarak bir umut ışığı olunuz. Ekonomik durumu iyi olan yardımseverleri de bu duruma çözüm sağlamaları için bekleriz. Lütfen duyarlı olalım. Allah korusun bizim evladımızın başına da gelebilir. Hiç bir şey yapamıyorsak bile iyileşmesi için dua edelim. Özkan'ın babası ile irtibata geçebilmeniz için telefon numarasını bırakıyorum. Hastanın babasının telefon numarası: 0534 671 37 22

Bugün Halit imzanı bekliyor!

Halit Ozan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Skolyozdan acı çeken Özkan'a yardım elleriniz uzatın lütfen.». Halit ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.