"Skate Parka bisiklet alınmaması" Çanakkale Belediyesinin Dikkatine.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Esenler Mahallesi Sağlıklı Yaşam Parkında bulunan Skate Parka bisikletlerimiz ile hareket çalışmak için girmekteydik, bilen kişiler gelir şovunu yapar ilgiyle izlenirdi. Sonra öğrendik ki sadece kaykay ve paten ile girişlere izin verilmesi, bisikletlilerin güvenlik tarafından içeri alınmaması, girsede sert bir üslup ile dışarı çıkartılması, bu kampanyayı başlatmamıza sebep olmuştur. Güvenliğin bisiklet, kaykay ayrımı yapacığına kask zorunluluğu ile içeri alması daha mantıklı olurdu. Çanakkale'de bisiklet kullanan kalabalık bir kitle bulunurken kaykay ve paten kullanıcılarını toplasan bir elin parmağını geçmez. Bizler bisiklet süren gençler olarak Skate Parka girmek ya da örneği İstanbul Maltepe'de bulunan "Maltepe Veledrom" gibi insanların bisikletleri ile girip eğlenebileceği vakit geçireceği bir park istiyoruz.

Bugün Atakan imzanı bekliyor!

Atakan Koçak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Skate Parka bisiklet alınmaması" Çanakkale Belediyesinin Dikkatine.». Atakan ve imza atan diğer 184 kişiye katıl.