Suyun önemini farket, etrafını bilinçlendir. Yarın çok geç olabilir!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Sivil Toplum Kuruluşları ve tarafına Buket Albayrak bu kampanyayı başlattı

MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Buket Albayrak,Aslı Çetin,Esra Çelik ve Gamze Demir olarak sizi hayatımızın olmazsa olmazı su hakkında bilinçlendirmeyi amaç edindik!

Dünyanın 3/4 ü, vücudumuzun %75'i ve aslında hayatımızın ta kendisi. SU! Uğruna verilen onca savaş, mücadele... Bitti mi peki? Hayır. Dünyamız kuruyor!

Bir gün uyandığında su için mücadele etmek zorunda kalan insanlardan biri olmayacağından ne kadar eminsin? Haberlerde, sosyal medyada sadece birkaç dakikalığına yaşanılan zorluklar hakkında fikir edinebiliyorsun peki kendini hiç onların yerine koydun mu? Her gün saatlerce alınan duşlar, yıkanan bulaşıklar, açık bırakılan musluklar... Etrafındakilerin  ve kendinin bunların bilincinde olduğundan ne kadar eminsin? Yoksa sende su tüketimine dikkat etme kararı aldıktan 1 hafta sonra unutup eski alışkanlıklarına geri dönenlerden biri misin?

Yarın çok geç olmadan harekete geçme zamanı. Sende bu harekete katıl, önce bilinçlen sonra etrafını bilinçlendir, geleceğine sahip çık!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.