Kampanya Kapatıldı

Sivasın yaylacay köyünde Nazım Düşmez bütün köpek ve yavruları canlıları öldürüyor

Bu kampanya 309.796 destekçiye ulaştı

Yaylaçayı köyünde yaşayan
DÜŞMEZ isimli bu şahıs köydeki köpekleri ve kedileri hatta resimde görüldüğü gibi diğer yaban hayvanlarını bebek yetişkin demeden katediyor.Köydeki köpeklerin ve kedilerin tamamına yakınını katletmiş. Bu zavallı köpeği de vurmuştur 2 gün yol kenarında can çekişen bu canımız yoldan geçen duyarlı biri tarafından veterinere götürüldü fakat kurtulamayıp melek oldu.Ve bu köpekle birlikte başka bir köpeği aynı anda vuruyor diğeri olay yerinde can veriyor. Köylü tarafından sevilmeyen bu adam köy halkına sürekli küfür hakaret ve tehdit ediyormuş.Köylü korkusundan birşey yapamamış sinmiş.Bu adamın babası olan BEKTAŞ DÜŞMEZ de çok sayıda kedi köpek ve yaban hayvanı katletmiş baba oğul tam bir hayvan katili.Bundan sonra başka canlar yanmasın lütfen bu ilanı her yerde paylaşalım ve bu şahıs hakkında gerekli yasal işlem başlatalım.

Bugün Sevim imzanı bekliyor!

Sevim Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sivas ilinin köyçeğiz köyünde katliam». Sevim ve imza atan diğer 309.795 kişiye katıl.