0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sinpaş Sealybria Sitesi'nin Çok Değerli Kat Maliklerimiz,

Bildiğiniz gibi sitemiz 8 Aralık 2018 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamazsa 16 Aralık 2018 tarihinde çok önemli bir Olağanüstü Genel Kurula gitmektedir. Bunun sebebi sitemizde olan ISKI'nin sitemize kaçak su kullanımı sebebiyle kesmis oldugu KDV dahil 853.000TL'lik ceza ve sitemizde yöneticilik görevinde bulunan Kentsel A.Ş, kendi çalışanı olan Sinan Bektaş isimli yöneticinin sitemizi 250.000TL dolandırdığını iddia etmektedir. Bunun yanında sitenin dolandırıldığıyla ilgili bir sürü de dedikodu bulunmaktadır. Bu olaylar üzerine MYK üyelerimiz Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştır.

Saygıdeğer Sayın Kat Maliklerimiz bu Olağanüstü Genel Kurul sitemizin geleceği açısından çok önem arz etmektedir. Sizlerden ricam bu imza kampanyasında birlik olabilmemiz için organize olabilmemiz için Sitemizde görev yapan KENTSEL A.Ş FİRMASININ GİTMESİNİ İSTİYORUM VEYA KALMASINI İSTİYORUM DİYE İSİM SOYİSİM PARSEL NO VE DAİRE NO YAZARAK BU KAMPANYAYA KATILMANIZ. Bir de en başta söylediğim gibi toplantı da organize olabilmemiz adına 8 ARALIK VEYA 16 ARALIK DA VEYA HER İKİSİNE DE KATILABİLECEGİM. KATILAMAYACAK OLANLAR DA VEKALETİMİ ŞU KİŞİYE VERDİM yazmaları büyük önem taşımaktadır.

KENTSELİN GİTMESİNİ İSTİYORUM HER İKİ TOPLANTIYA DA KATILABİLECEĞİM ONUR TOPBAŞI 3 PARSEL 21A

KENTSELİN GİTMESİNİ İSTİYORUM 16 ARALIKTAKİ TOPLANTIYA KATILABİLECEĞİM 8 ARALIKTAKİ TOPLANTI İÇİN VEKALETİMİ CEMİL DANACI 3 PARSEL 17B'YE VERDİM ONUR TOPBAŞI 3 PARSEL 21A

Şeklinde yazarsak toplantı da iyi bir şekilde organize oluruz. Sizlerden ricam bu imza kampanyasını lütfen tanıdığınız herkese ulaştırabilmeniz.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.

Değerli zamanınızı aldığım için özür dilerim. Teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Onur Topbaşı

3 Parsel 21A

Bugün ONUR imzanı bekliyor!

ONUR TOPBAŞI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sinpaş Sealybria Sitesi Kat Malikleri: Sinpaş Sealybria Sitesi Kat Malikleri'nin Olağanüstü Genel Kurul Hakkındaki Yaklaşımları». ONUR ve imza atan diğer 162 kişiye katıl.