Sinem sustu biz susmayalım

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Mersin silifke de zihinsel engelli genç kadın sinem, 5 kişinin tecavüzüne uğruyor.. DEFALARCA! Şerefsizler onu kandırıp bazen evlerine bazen de camiye götürüyor ve oralarda sürekli tecavüz ediyor. Sinem 22 yaşında fakat zeka yaşı 10-11 yani %50 zeka geriliği var. Yaşadığı çevrede de herkes bunu biliyor. Olay, sibem'in 16 haftalık hamile olduğunun fark edilmesiyle ortaya çıkıyor. Yapılan DNA sonuçlarıyla 5 şerefsizden birinin karnında ki çocuğun %99.9 babası olduğu kanıtlanıyor. SONUÇ; 5 vicdansız mahkeme tarafından yargılanıp SERBEST bırakılıyor. Gerekçe ise sinem in bağırmayıp tecavüze karşı gelmemiş olması.. SİNEMİN 3 FARKLI DOKTOR RAPORU VAR. YANİ, 3 RAPORDA DA RUHEN VE FİZİKEN KENDİNİ SAVUNAMAYACAĞI BELİRTİLMİŞ. "MARUZ KALDIĞI EYLEMİ ANLAYAMAZ" deniyor. Savunmasız olan herkesin, kadınların, çocukların, hayvanların laneti bu kararı veren hakimlerin üzerine olsun. Camiye ayakkabıyla girildi diye ortalığı yıkanlardan, camide tecavüz edilmesine de aynı tepkiyi vermelerini ümitle bekliyorum. Kampanyamızı imzalayıp sesimizi duyurmamıza yardımcı olur musunuz?

Bugün Gamze imzanı bekliyor!

Gamze Uçar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sinem sustu biz susmayalım». Gamze ve imza atan diğer 14.645 kişiye katıl.