Silivri Telve Cafe Arkasında Bulunan Yol Trafiğe Kapatılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Silivri Belediyesi ve tarafına GÜLÇİN Aktaş bu kampanyayı başlattı

Telve kafe arkasında bulunan yolun trafiğe kapatılması konusunda gerekli işlemleri yapmanızı rica ederim. Bugün 3 yaşındaki oğlum bir anda arka tarafta bulunan parka gitmek için yola fırladı. Araba milim farkla durdu son anda. Bugün biz kurtardık yavrumuzu fakat hangi akla hizmet o yolu hala trafiğe açık bırakıyorsunuz anlamış değilim. Bizim haricimizde defalarca aynı şeyi yaşayan insanlar olmuş bunun için imza toplanmış kafe sahipleride rahatsız durumdan. Neden hala hiçbirşey yapılmıyor bu konuda. İlla bir can mı yok olması lazım. Ondan sonra mı yapacaksınız. Nasıl bi mantıkla o yolu açık bırakıp birde üzerine kocaman bir park yapıyorsunuz dibine. Sadece o değil tüm parkların çevresini çitle çevirin bi önlem alın. Biz anne baba olarak her saniye başlarındayız sorumsuz insanlar değiliz saniyelik bir refleksle koştu bizde peşinden fakat buna rağmen milim varken durdu, dokundu hatta koluna araba. Bugün benim verilmiş sadakam varmış evlat acısı yaşamadım ama o yol kapatılmazsa çok canlar yanacak. Bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım. Yeter ki canlar yanmasın tek dileğim bu.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.