ACENTELERİN STATİK İP ZORUNLULUĞU KALDIRILSIN !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
SİGORTA ACENTELERİ İCRA KOMİTESİ tarafına Kemal Atalan bu kampanyayı başlattı

Çağımız teknoloji çağıdır. Bu çağda acenteleri bir kablonun ucunda çalışmaya mecbur kılarak ofislerinde çalışmaya mahkum etmek hangi mantık ile izah edilebilir ?!

Bankaların reklam yaparak internet siteleri üzerinden sadece plaka numaranızı girerek kasko ve trafik sigortası satın alabilirsiniz dediği bir ortamda, sigorta şirketlerinin internet sitelerinden online poliçe satışı yaptığı bir ortamda, internetten poliçe satışı yapabilen keçilerin olduğu bir ortamda, şube ( tali acentelik ) dağıtan acentelerin telefonunuzdan dahi poliçe kesebilirsiniz dediği bir ortamda TEK İŞİ SİGORTACILIK OLAN biz PROFESYONEL SİGORTA ACENTELERİ neden statik ip zorunluluğu ile ofislerimize hapis ediliyoruz. Mesai saatleri dışında trafik sigortası olmadığı için yolda kalan bir müşterimize neden hizmet veremiyoruz.

STATİK İP aylık 24 TL ücreti x 12 ay = 288 TL yıllık maliyet ! de cabası.

SAİK in görevi acente haklarını savunmak daraltmak değildir. Diğer aracıların yapabildiği şeyden daha fazlasını biz profesyonel acentelere sağlamaktır ! !

Profesyonel Sigorta Acentelerinden başka hiç kimsenin uymadığı ZORUNLU STATİK İP uygulaması bir an önce SAİK Başkanı Sayın Levent Korkut tarafından kaldırılması yönünde karar alınmalıdır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.