Kampanya Kapatıldı

parabahcesi.com yöneticisi dolandırıcıdır acil bulunsun

Bu kampanya 163 destekçiye ulaştı

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar verilen paralar az da olabilir ama işin içinde olanlar bilir bu durumda ne olup ne bittiğini. Site yöneticisi olarak bildiğimiz Orkun Karakuş isimli şahıs sürekli bizi geçiştirerek"yeni siteye geçince herşey düzelecek" "biz haram yemeyi seven kişiler değiliz" gibi sözlerle kullanıcılara güven vermek maksadıyla yalanlar atmıştır. Para verenler minimum 40 TL max ise 5000 TL (bilinen) gibi yüksek meblağlarda vermiştir. Bu sitenin yöneticisi yukarda da bahsettiğim gibi yeni siteye geçiş lafıyla siteye kapatıp paralarımızı alıp kaçıp gitmiştir.Buna dur dememiz gerekiyor ve bu konuya herkes imzasını bıraksın.

Bu şerefsize ve ailesine ulaşılıp gerekli mercilerce işlem yapılmasını istiyoruz. Mümkün olduğunca fazla sayıda şikayet gelmesi hepimiz için hayırlı olabilir. Bunun için herkesin imza atmasını sağlayın. Bu oyunla bizi kandırdı paramızı aldı. Bizim canımızı yaktı Allahta ailesinden ve kendi başından çıkartsın bize yaptıklarının hesabını. Başka canlar yanmasın.Bildiğiniz herşeyi yazın.

Özellikle istediğim birşey daha var sizden saygı değer dostlarım. Orkun KARAKUŞ ve çevresiyle iletişim kurulması için gerekli merciler tarafından veya elinde ev adresi vs gibi bilgiler olanlar buraya imzasını bırakırken bu notları da eklesinler.

Bugün Salih imzanı bekliyor!

Salih YAZICI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Siber Suçlarla Mücadele: parabahcesi.com yöneticisi dolandırıcılık yaptı acil bulunsun». Salih ve imza atan diğer 162 kişiye katıl.