Peticion për përfshirjen e shtëpisë së Ymer Elshanit në Listën e Trashëgimisë Kulturore

Peticion për përfshirjen e shtëpisë së Ymer Elshanit në Listën e Trashëgimisë Kulturore

267 have signed. Let’s get to 500!
Started
Petition to
shoqeria civile and

Why this petition matters

Started by Teuta Elshani

Mbështetni Nismën Qytetare për përfshirjen e shtëpisë së shkrimtarit Ymer Elshani në Listën e Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje, si fakt lufte dhe nderim për figurën e poetit të vrarë nga forcat serbe me gjithë familjen (Prill  17, 1999).

267 have signed. Let’s get to 500!