Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 8 destekçiye ulaştı

90Değerli arkadaşlar doğuştan yüzde 52 işitme engelli bi kızım var 9 aylıktan beri işitme cihazı kullanıyoruz sağ kulağı 120 sol kulağı ise 55 desibel yani sol kulaktan duyma var sağ kulaktan duyma yok ve oraya uzmanların ve profesörlerin görüşüyle biyonik kulak takılması gerekiyo ve yaşi küçük 4 yaşında ne kadar erken takılırsa o kadar iyi olur diyorlar fakat devlet katsılamıyo bu ameliyatı bi kulağı duyuyor diyor ..aynı zamanda bi kulağında biyonik kulak olup diğer kulağınada biyonik kulak yaptırmak isteyenin ameliyat masrafını karşılıyor ..onlarda duyuyo bi kulaktan benimkide bi kulaktan duyuyo peki neden benimkini karsılamıylamıyo ?? Benim kızımında bi kulağı artk işitme cihazında fayda sağlamıyo..Ameliyat masrafları devlet karsılamayınca 50 yada 60 bini buluyor..Ne olur  Zeynebimin geleceğini kurtaralım ve zeynep gibiler de duysun.belki zeynep ilerde çok güzel bi mesleğe sahip olacak ve ülkesine faydalı bir kişi olacak

Bugün Ayse imzanı bekliyor!

Ayse Yüksel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sgk ve ebildirge@ssk.gov.tr: Ne olur Zeynebe yardım edin oda biz sağlıklı insanlar gibi iki kulağından duysun...». Ayse ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.