Hayvanların Daha İyi Muamele Görmeye Hakları Var

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Öncelikle hayvanlar her geçen gün insanlar yüzünden şiddete maruz kalıyorlar. Hem de akla gelebilecek en vahşi şekillerde. Onlara işkence yapma hakkı kimsede yoktur. Evet herkes özgür ama diğer canlıların yaşam alanlarını ve kendilerini daraltamayacak kadar özgür. Bunu hala aklına sokamamış kimseler var. Neden her zaman insanları bu şekilde uyarmamız gerektiğini de anlayabilmiş değilim. Sonuçta her zaman gündemde ve herkesin aklına alabileceği türden şeyler. Bir canlıya işkence çektirmemesi gerektiğini bir kişiye bir başkasının söylemesi gerekmez. Başından insanlar bunu bilmeli ve buna göre davranmalıdırlar. Her geçen saniye bir hayvan ölüyor. Hem de gereksiz ve acı dolu. Tatmin olmak için bir başka canlıyı öldüremezsiniz! Böyle insanlara bir şeyler anlatmaya çalışmak boş çabadır. Onun yerine bilinçli herkes kendine düşen bir canlının hayatını kurtarmak için bazı şeyler yapabilir, kampanya başlatabilir ya da kampanyalara katılarak insanların bilinçlenmesine katkıda bulunabilir. Sadece bir imza fazlasıyla yüzlerce ve binlerce hayvan kurtulabilir. Geçmişte büyük bir sonuç alınmadığı hala alınmayacağı anlamına gelmez! Hadi el ele olup masum canlıları kurtaralım!