Yakınımın karacigeri icin A ve 0 kan grubu uygun donör belkide sizsinizdir

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Sgk facebook instagram tarafına burçin özgül bu kampanyayı başlattı

İMZA DEĞİL DESTEK BEKLİYORUM. LÜTFEN DUYARLI OLUN ÇOK ÖNEMLİ. (A ve 0 kan grubu)

Karaciğer hayatı devam ettirmek yaşam süresini uzatmak ve kaliteli bir yaşam sürmek için çok gerekli bir organ. Ne yazık ki eniştemin karaciğeri iflas etmek üzere, siroz hastası ve bundan dolayı vücudunda çeşitli komplikasyonlar başlamış durumda. Çok çabuk yoruluyor, kilo vermekte zorlanıyor, karaciğerinden dolayı şiş bir karınla geziyor, şeker oranı çok artıyor, tansiyon riski fazlalaşıyor... Tabi ki bunların yanı sıra karaciğer onsuz yaşayamayacağımız bir organ ve görevlerinin çoğunu yerine getiremiyor. Maalesef böyle devam etmesi durumunda hayatı çok zor dönemlere girecek. Bu konuyla ilgili artık fazla şansımız kalmadı. Biz ailesi olarak maalesef uygun karaciğere sahip değiliz. Burada artık başkalarından yardım isteme ihtiyacı duydum. Ben 35 yaşındayım ve enistem için ancak böyle bir şey yapmak elimden geliyor. Lütfen sesimi duyun. Karaciğer nakli için gerekli bilgileri kısaca aşağıya yazdım. Onları okuyup araştırmanızı da elbette kendiniz yapabilirsiniz içinizin rahat etmesi için. Ancak şunu unutmayın hastaneler zaten donörün %1'lik bile riskte olması durumda bu işlemi yapmıyorlar. Ayrıca karaciğer belli bir bölümü alındıktan sonra kendini çok çabuk şekilde yenileyen bir organ 10 günlük istirahat sonrasında her şey eski haline yavaş yavaş dönmeye başlıyor. Tamamen gönüllük esas bir şey ancak inanın bir insanın hayatını kurtarmak ve umut olmak sizin elinizde. Yapılan testlerin hiçbirinin ücreti de sizden çıkmıyor gönül rahatlığıyla teste gidebilirsiniz.

Danışmak, tanışmak ve samimiyetimizi anlamak için bana ulaşmanız yeterli olacaktır. aşağıya mail adresimi ve telefonumu bırakıyorum.

desteklerinizi bekliyoruz.

A ve 0 kan grubu

burcinozgul_17@hotmail.com

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.