Berkant Soyözen'e umut olalım

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

19 yaşında Tip 1 şeker hastalığına yakalanan Berkant Soyözen, 'son umudum' dediği Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde yaşama savaşı veriyor, 10 yıldır hayata tutunabilmek için birçok uzmanın uyguladığı sayısız tedavisiyle ayakta kalmayı başaran Soyözen, şimdi nakil olacağı ve sağlıklı insanlar gibi hayata döneceği günü bekliyor. "Hayatımın baharı hastane odalarında geçti, çok acılar çektim ancak yaşama umudumu hiç kaybetmedim. En büyük desteği yanımdan bir an olsun ayrılmayan annemden alıyorum. Bu süreçte birçok doktorla tanıştım, hepsi de beni iyileştirebilmek için büyük çaba gösterdiler, tıbbın tüm olanaklarını kullandılar. Ancak bu kadar oldu. Yaşama umudum beni hep ayakta tuttu. Şimdi böbrek nakli olmak tek umudum. Bunun için de hayırseverlerden destek bekliyorum" diyor

Annesi Filiz Soyözen: Öz babası böbreğini vermiyor, kardeşininki de tutmuyor. Üvey babasıyla hep onun yanındayız. Hayatımız sürekli hastanelerde geçtiği için, işimden de oldum. Şimdi eşim bize bakıyor. Elbet rabbim oğlumu yaşatacak, sabah akşam dua ediyorum. Yaşaması için pankreas ve böbrek nakli olması gerekiyor. Hayırseverlerden.destek bekliyoruz. Oğlumun güler yüzü solsun istemiyorum " diyor.