Devlet önce kendi vatandaşına baksın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben bu kampanyayı milyonlarca insan için başlatıyorum, devlet eğer vatandaşını düşünüyorsa; koşulsuz şartsız 18 yaşını doldurmuş her ne olursa olsun işi olmayan bir kişi için ya iş bulacak yada her ay belli bir maaş ödemesi gerekiyor... Türkiye Cumhuriyeti kendi vatandaşına bakmaktan acizken başka ülkelere kucak açıyor artık dur diyelim ve kendi vatandaşını görmeye davet edelim gerçeklerle yüzleşsinler , onlar orda 2 milyon dolar değerin de ultra lüks araçlarında gezerken kimimizin cebinde otobüse binecek paranın olmadığının farkına varın iş bulamadığı için intihar etmiş binlerce vatandaşımızı unutmayalım her zaman herkesin başına gelebilir lütfen destekleyin bu işin peşini hiç bırakmayacağım... paylaşın #sanadiyoruzbaskan

Bugün Barış imzanı bekliyor!

Barış Bağdatlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sgd@sgk.gov.tr: Devlet ya iş bulsun yada şartsız her ay para ödesin!». Barış ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.