KADIN VE ÇOCUK TECAVÜZCÜLÜĞÜNE İDAM CEZASI İSTİYORUZ!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kadına ve Çocuğa Tecavüzü kesinlikle kınıyoruz!!!

Artık kadına ve çocuğa tecavüz vakaları alıp başını gidiyor verilen hapis cezaları bile bu pislikleri adam etmeye yetersiz kalıyor!! Sahipli bir kadının sırf giyim tarzını ve dışarda dolaştığı saatti fırsat bilen bu edepsizler dur durak bilmiyor aynı şekilde küçücük daha yaşama yeni adım atmış çocuklara yapılan o eziyetleri anlatmaya yürek el vermez..  Eğer bunu durdurmazsak sıra bize de gelebilir!! Eğer etkili bir çözüm bulmazsak tecavüze uğrayan biz annemiz ablamız teyzemiz bir kız arkadaşımız hatta kızımız bile olabilir! Ben ve arkadaşlarım düşündük ve kadın-cocuk tecavüzüne en etkili yöntemin idam olduğuna karar verdik

Eğer birşey yapılmalıysa kökten temizlensin bu adiler!!!!  Sizde eğer bize hak veriyorsanız kampanyamızı mutlaka destekleyen ve çevremize yayın!!

Bugün Melek imzanı bekliyor!

Melek Erdal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sevil Perim-Perimsevil6@gmail.com: KADIN VE ÇOCUK TECAVÜZCÜLÜĞÜNE İDAM CEZASI İSTİYORUZ!!». Melek ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.