GÜVENLİ YOLLAR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her gecen gün yoğunlaşan ve sorun icinde olan trafığimizi bisiklet kullanarak biraz rahatlatma olanağımız var.Bisiklet tutkunları da yadsınamayacak kadar cok.TIRLARIN KAMYONLARIN ALTINDA NICE CANLAR KAYBETTİK.. Her açıdan ülkeyi rahatlatacak bir hizmettir bisiklet kullanimina teşvik ve destek.Yollarımiz güvenli olsun.Isteyen bisikleti ile ise,okula,gezmeye vb.gidebilsin.Kaza korkusu yasanmadan hem kendisi hem sevdikleri icinTRAFİKTE BİSİKLET ŞERİTLERİ VE BİSİKLET KULLANICILARINA ÖNCELİKLİ IŞIK UYGULAMASI ISTENIRSE COK KISA ZAMANDA VE AZ BIR MALIYETLE GERCEKLESEBİLİR.Sen de bu kampanyaya bir imzanla destek verebilirsinBELEDIYELER VE KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜNE ÇAĞRIDIR BU KAMPANYA .  HER ŞEY SEVDIKLERIMIZ VE KENDIMIZ İÇIN.HAYDİ KAMPANYAYI İMZALA.TESEKKÜR EDERİM.

Bugün serap imzanı bekliyor!

serap aydin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «serrapaydin@hotmail.com.tr: GÜVENLİ YOLLAR». serap ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.