Korsan taksicilik UBER Kaldırılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Korsan taksicilik yapan Uber kaldırılsın.

Ülkemizde otomobil ile yolcu taşimaciligini yasal olarak taksiler yapmaktadır.

Bu taksileride almak için ciddi paralar ödenmektedir.

Uber diye bir Amerikan şirketi gelmiş korsan taksiciligin yolunu teknolojiyi kullanarak açmıştır.

Uber yasadışı yapmış olduğu işi normal göstermek için yine teknoloji ve basını kullanarak halkı kandirmaya çalışmaktadır.

Taksicilik mesleğinin özellikle istanbul gibi bir yerde ne kadar zor olduğunu müsteriler zaten söylemektedirler.

Ubercilerin belirtmiş oldukları taksicilerin şikayetlerine cevap olarak

İstanbul da trafiğin yoğun olduğu saatlerde zaten müşteri yogunlugu oluyor ve taksiciler müşteri talebini karşılamak için araç kullanirken elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar

Taksiciler Müşteri seciyormuş

Taksiciler müşteri seçmiyor sadece trafiğin kilit noktalarından gitmek yerine alternatif güzergahlari seciyor.

Taksiciler kabaymis

Taksiciler müşterilerine karşı saygı göstermektedirler.Sadece taksiye binince taksiyi satın aldıklarını zanneden densizlere karşı tepki vermektedirler.

Taksilerde bugüne kadar bir kadına taciz veya  tecavüz olayı olmadı çünkü taksiciler ekmeğinin peşinde olan günde 12 saat ISTANBUL trafiğinde araç kullanan insanlardır.

Istanbul da araç kullananlar günde taksicilerin kullandıkları sürenin dörte biri bile araç kullanmiyorlar ama birçok yerde yol verme yüzünden kavgalar çıkmaktadır. Unutmayinki taksicilerde bir insan onlarinda sabirlari bazen taşıyor ama bu bir meslegi olduğu için sabir çekerek yoluna devam ediyor.Devamlı taksiye binen müşteriler bu olaylarada şahit olmaktadır.

Eleştiri yapan insanların birgün taksicilik mesleğini yapmalarını günün sonunda belli bir ücreti araç sahibine vermelerini ve evine para goturmelerini öneriyorum. O zaman bu mesleğin ne kadar zor olduğunu ve şoforlerin karın tokluguna çalıştıklarını göreceklerdir.

Bugün serkan imzanı bekliyor!

serkan şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «serkan.ssahin@gmail.com: Korsan taksicilik UBER Kaldırılsın.». serkan ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.