Sensör gelsin acım dinsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

BİR ANNENİN SESİ....

2 gündür farkındalık yaratmak ve siyasilere sesimizi duyurabilmek amaçlı büyük kızımın da hastalığı olan tip 1 diyabet için paylaşımlar yapıyorum ve bakıyorum listemde yüzlerce kişi olmasına rağmen sadece birkaç kişinin dikkatini çekti bu yazılar. .sanmayın ki görmezden gelince birgün sizinde başınıza gelmeyecek. .içinizde bekâr olanlar var ama birgün evlenip çocuk sahibi olacaksınız mutlaka, hamileler var elbet doguracaksiniz,yeni evliler sizinde yakın zamanda çocuğunuz olacak, çocuğu olanlar var sakın benim çocuğum sağlıklı doğdu diye sevinmeyin. .Çünkü bu hastalık doğuştan olan bir hastalık olmasına rağmen herhangi bir çocukluk çağında çıkabiliyor. .Tıpkı benim kızım gibi. .8 yaşında öğrendik ve henüz 5 aylık taniyiz. .yani demem o ki benim cocuguma bişey olmaz, o sağlıklı, yada benim ailemde şeker yok bize ugramaz demeyin, benim ailemde de ne kalp hastası nede şeker vardı ama küçük kızım doğuştan kalp hastası büyük ise 8 yaşında doğuştan olan tip 1 diyabet hastası oldu. .yani size dokunmayan yılan bin yıl yaşamıyor. .bilin istedim..kimin ne olacağı bilinmez. .daha duyarlı olmalıyız bu tür konularda sanırım. .kimseden para istemiyoruz. .Yalnızca sesimizin daha çok kitlelere ulaştırılmasında yardım istiyoruz farkındalık yaratabilmek ve şu küçücük çocukların canlarinin daha fazla yanmamasi için. .Devletin bu çocukları görüp bu sensörleri SGK kapsamına alması gerekiyor artık. .onca yıl çalışıp vergi veriyoruz. .çokmu şey istiyoruz? ?? #sensorgelsinacimdinsin

Bugün Gülhan imzanı bekliyor!

Gülhan Yüksel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sensör gelsin acım dinsin». Gülhan ve imza atan diğer 1.709 kişiye katıl.